гел-лак-bluesky

Bluesky Nail е новият световен лидер в производството на професионални UV гел лаковe. Издържливостта и качеството на продуктите са изключителни. Предлагаме на родния пазар над 600 невероятни цвята. Bluesky UV Nail gel polish ще направи вашият маникюр перфектен и блестящ за повече от 14 дни. Твърдият и еластичен слой гел лак защитава вашите нокти от нараняване и чупене.  

Специални цени за салони за красота и маникюр

 За поръчки над 10 лв. получавате безплатна доставка до 48 ч. за цяла България!


[ Ново съобщение · Членове · Правила на форума · Търси · RSS ]
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Гел лак Bluesky Форум » Форум на гел лаковете Bluesky » Гел лак форум » Техническа помощ и съвети за работа с продуктите на Bluesky (Препоръки и съвети за работа с гел лак,проблеми и мнения)
Техническа помощ и съвети за работа с продуктите на Bluesky
BobiDate: Tuesday, 24.12.2013, 17:10 | Message # 1
Private
Group: Administrators
Messages: 19
Reputation: 0
Status: Offline
Бихме искали да обясним накратко технологията за нанасяне на гел лаковете Bluesky, както и да дадем някои съвети и препоръки за безпроблемната им употреба и добър краен резултат.
 
BobiDate: Tuesday, 24.12.2013, 17:32 | Message # 2
Private
Group: Administrators
Messages: 19
Reputation: 0
Status: Offline
Това е технологията за нанасяне. Искам да добавя,че въпреки точните обяснения,се изисква поне минимален опит с нанасянето на лаковете. Ако нямате такъв,просто добрите резултати ще дойдат малко по късно smile Гел лаковете на Блускай са предназначени предимно за професионална употреба,но за разлика от сходни продукти на други производители, тук ще са ви необходими само няколко неща за да постигнете забележителен и дълготраен резултат. Трябват ви: комплект от 3 лака ( база,топ и цветен гел лак) и UV или LED лампа. UV лампата да е 36W и изпичане 2 минути на всеки слой. Ако разполагате с LED лампа,то ви препоръчвам да е не по малко от 12W и се пече не по малко от 1 минута всеки слой. Допълнително ви препоръчвам да си вземете обезмаслител за обезмасляване преди нанасянето на база-гела. След нанасянето на последния слой,топ лака, за премахване на лепкавия слой използвайте чист спирт и тампонче естествен памук.

Технология: Поставяне на гел лак:
1. Почистете нокътната плочка ако има остатъци от лак или заздравители. Избутайте или премахнете кожичките ако е необходимо;
2. С фина пила (180) матирайте нокътната плочка;
3. Третирайте с обезмаслител за нокти и изчакайте около 20 секунди да попие;
4. Нанесете изключително тънък слой от база гел Bluesky;
5. Изпечете под UV лампа 36W за 2 минути (или UV лампа 9W за 3 минути; за LED лампи са нужни 30 секунди);
6. Нанесете фин слой от желания от Вас цвят Bluesky гел лак;
7. Изпечете под UV лампа 36W за 2 минути (или UV лампа 9W за 4 минути; за LED лампи са нужни 30-60 секунди);
8. Ако е необходимо повторете стъпки 6 и 7 до постигане на желания резултат;
9. Нанесете фин слой Топ лак;
10. Изпечете под UV лампа 36W за 2 минути (или UV лампа 9W за 4 минути; за LED лампи са нужни 30-60секунди);
11. Оставете да изстине около 1 минута;
12. Почистете с памук напоен с 95% спирт докато премахнете лепкавия слой;
13. След 14 дни може да повторите процедурите от 1 до 12.

Сваляне на гел лак:
1. С едра пила третирайте повърхността на лака ( нужно е да се надере горния слой-топ лак);
2. Накиснете за 7 минути в чист ацетон или ацетонов лакочистител;
3. Премахнете остатъците с избутвач или дървена шпатула.

Съвети:
• Старайте се всеки слой да бъде фин - по-добре 3 фини слоя от колкото 1 плътен;
• Лакирайте ноктите на едната ръка следвайки стъпките от 1 до 12, а след това започнете с другата;
• Винаги лакирайте и върха на ноктите - така лака ще бъде още по-издържлив;
• Продуктите са подходящи както за професионална, така и за лична употреба.
 
BobiDate: Tuesday, 24.12.2013, 17:49 | Message # 3
Private
Group: Administrators
Messages: 19
Reputation: 0
Status: Offline
Повече внимание искаме да отделим на свалянето на гел лак. Премахването става лесно,за около 10 минути се разтваря в чист ацетон. Ако има остатъци по ноктите,те са меки и месно се премахват с избутвача. Препоръчваме ви да използвате метален избутвач, дървените не са удобни за целта. В никой случай не се опитвайте да сваляте гел лака ба Bluesky с пилене. За разлика от по несъвършените продукти на други производители, тук всичко пада само с накисване. За по бърз ефект препоръчваме да надраскате горния слой на лака с едрата пила 100 за да проникне разтворителя надолу. След свалянето използвайте фина пила за почистване на самия нокът,преди следващото нанасяне на гел лак.
 
kokonaDate: Friday, 10.01.2014, 18:25 | Message # 4
Private
Group: Administrators
Messages: 2
Reputation: 0
Status: Offline
Здравейте,бих искала да попитам имат ли съвместимост гел лаковете на Bluesky с тези на CND shellac и по конкретно мога ли да използвам останалите ми база и топ лак на cnd shellac със цветните гел лакове на bluesky?
 
BobiDate: Friday, 10.01.2014, 23:54 | Message # 5
Private
Group: Administrators
Messages: 19
Reputation: 0
Status: Offline
Със сигурност може,но базата на Bluesky е най-издържливата,в сравнение с всички подобни продукти на другите марки и най дълготраен ефект ще има ако се използва именно база на Bluesky
 
kokonaDate: Monday, 13.01.2014, 18:51 | Message # 6
Private
Group: Administrators
Messages: 2
Reputation: 0
Status: Offline
Благодаря за съдействието
 
BobiDate: Wednesday, 29.01.2014, 02:40 | Message # 7
Private
Group: Administrators
Messages: 19
Reputation: 0
Status: Offline
Искам да вместя една много важна тема: Свалянето на гел лак,ши лак,гел и всички перманентни лакове за нокти.
Най често използвания препарат за сваляне на гел лакове е чистия ацетон. Препоръчва се ацетон за нокти,а не този от железарията. Накисването в ацетон става с директно потапяне на ноктите в ацетона или накисване във памук с течността,увит във фолио. Има и напръстници за сваляне на гел лакове и ноктопластика,които не са много разпространени за професионални цели.
Свалянето на всички видове гел лак,ши лак,гел и сходни продукти става по един и същи начин. Качествените професионални продукти се свалят лесно,накисват се около 10 минути и след това с метален избутвач се премахват всички остатъци от гела. При проблемни и несъвършени лакове може да срещнете трудности при свалянето.Освен повече киснене има и начин да си помогнете.Вече увитите в фолио нокти,ги поставяме за 30 секунди в UV фурната. Затоплянето подпомага и ускорява разкисването на гел лака. Друг помощник за бързото сваляне на гел лак е ластично тиксо,което увиваме в задния край на фолиото.Така напълно херметизираме памука с ацетон,поставен върху нокътя за да няма изпаряване.както знаем ацетона е много летлива течност и ако има как,се изпарява за секунди,което обезсмисля 10-минутното ви чакане.Резултат от кисненето няма да има,колкото и да изчакате. Затова препоръчвам поставянето на такова тиксо или нещо подобно,което без да пристяга прекалено пръстите ви,да спре изпаряването на ацетона.
 
gabnik8Date: Friday, 03.10.2014, 09:27 | Message # 8
Private
Group: Users
Messages: 1
Reputation: 0
Status: Offline
Здравейте вчера си получих стартовия комплект от вас и снощи се заех да се разкрасявам, но когато изпекох първият слой гел лак на няколко места се беше набръчкал в средата на нокътя. Дали аз не съм направила нещо? И още един въпрос ползвам топа без лепкав слой и след изпичането някак си беше мек, дали не е по-добре да си взема другия? Предварително ви благодаря
 
roneto_14Date: Friday, 10.10.2014, 22:32 | Message # 9
Private
Group: Users
Messages: 1
Reputation: 0
Status: Offline
И на мен ми се получаваше така в началото или пък ми се размазваше.. Според мен има два варианта, от които може да ти се получи така. Единият е ако нанасяш дебел слой от лака, а другия ако крушките ти на УВ лампата не изпичат добре, но ако е нова проблемът не е от това..
 
azis4etoDate: Wednesday, 14.01.2015, 12:33 | Message # 10
Private
Group: Users
Messages: 7
Reputation: 0
Status: Offline
ЗДРАВЕЙТЕ ДА ПОПИТМ КАКВА Е РАЗЛИКАТА НА ТОП ЛАКОВЕТЕ,С ЛЕПАВ И БЕЗ ЛЕПКАВ СЛОЙ,И КОЙ Е ПО ДОБЪР.И ОЩЕ НЕЩО МОГА ЛИ ДА ПОЛЗВАМ БАЗА И ТОП НА BLUESKY,а цвят лак на друга фирма.
 
BobiDate: Wednesday, 14.01.2015, 18:14 | Message # 11
Private
Group: Administrators
Messages: 19
Reputation: 0
Status: Offline
Този топ с лепкавия слой може отгоре да му се слага и следващ слой топ лак или декорации,защото лепкавия слой е свръзката между пластовете. При този топ без лепкав слой няма какво да задържа следващи пластове и е основно като последен завършващ слой
 
azis4etoDate: Friday, 16.01.2015, 12:03 | Message # 12
Private
Group: Users
Messages: 7
Reputation: 0
Status: Offline
Здравейте,интересува ме каква е разликата на лаковете на тези в цветните шишенца и тези в черните,като не питам за термо лаковете и брокатите,има ли разлика в плътността им.Например серията classic 508,553,и серията 5А 117.Всъщност така е трудно да избере човек,на някои не им пише и цвета,а само на картинка трудно се добива представа.Благодаряо
 
BobiDate: Friday, 16.01.2015, 12:33 | Message # 13
Private
Group: Administrators
Messages: 19
Reputation: 0
Status: Offline
Това са просто отделни серии цветове и първата серия, slassic беше в цветни шишенца. Сега допълненията и,както и останалите серии се произвеждат само в черните шишенца
 
azis4etoDate: Friday, 23.01.2015, 00:24 | Message # 14
Private
Group: Users
Messages: 7
Reputation: 0
Status: Offline
здравйте взела съм си топ лака без лепкав слой,но имам проблем след изпичането му остава леко лепкав,или сякаш не е изсъхнал.Трябва ли да мина ноктите с ацетон,спирт или нз с какво? sad ИЛИ НЕЩО БЪРКАМ С ТЕХОЛОГИЯТА ПО НАНАСЯНЕТО МУ.БЛАГОДАРЯ!
 
BobiDate: Friday, 23.01.2015, 00:32 | Message # 15
Private
Group: Administrators
Messages: 19
Reputation: 0
Status: Offline
Здравейте,
На колко минути и с каква лампа печете топ лака?
 
Гел лак Bluesky Форум » Форум на гел лаковете Bluesky » Гел лак форум » Техническа помощ и съвети за работа с продуктите на Bluesky (Препоръки и съвети за работа с гел лак,проблеми и мнения)
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search:

Bluesky гел лак 

гел лак 

комплект за гел лак 

с цел навлизане на световните пазари наште продукти са на супер промоционални цени.невероятното качество,което заслужавате на цена,за която може да се мечтае 

декорации за маникюр маникюр с гел лак 

nail uv gel polish 

лампа за shellac,gellac,ноктопластика цена на маникюр с гел лак 

gel lak bluesky Запознайте се с един от най качествените гел лакове на световния пазар.Продуктите са невероятно издържливи и трайни.Гланца на лака не намалява дори след 20 дни.Потърсете гел лаковете на Bluesky в салоните и ще имате най-ослепителния гел-лак маникюр на достъпна цена 

Гел лак  

nail маникюр,комплект за гел лак.тук можете да купите всичко необходимо за гел лак маникюр 

какво е гел лак 

nails Колко време издържа маникюр с гел лак или шилак- минимум 14 дни.Ако е поставен качествено гел лак-а на Bluesky издържа до 21 дни без да се отлюпи или да изгуби блясъка си Как се нанасят различните видове гел лак и др.Нанасянето става на тънки пластове,за предпочитане 2-3 и се пече по 2 минути всеки слой на 36w UV лампа.Технологията на работа с Гел Лак Bluesky можете да научите от сайта ни и нашите инструктори 

Гел лак 

Дълготраен маникюр с Bluesky.Един от най-качествените и издържливи Гел лакове на пазара е Гел лака на Bluesky.Гел лак цени можете да научите в сайта ни bluesky.bg 

Маникюр с гел лак Bluesky на намалени цени можете да опитате във всички салони оторизирани за работа с Гел лак Bluesky 

Как се нанасят различните видове гел лакове? -Препоръки и общи съвети можете да намерите в сайта ни,както и да се възпозвате от съветите на нашите клалифицирани инструктори за работа с продуктите на Гел лак Bluesky Над 180 цветове 

гел лак 

Какво е gelish и как се използва. Гел лака Gelish е един от най използваните гел лакове в света.Качествата му са безспорни и доказани на пазара. Недостатъци са трудното сваляне и високата цена снимки на маникюр с гел и ноктопластика 

гел лак.комплекти за гел лак,UV лампи за печене на гел лак,шилак и ноктопластика цена. наи-евтините комплекти за качествен маникюр ще намероте тук 

google.bg 

гел лак 

гел лак за дълготраен маникюр 

гел лак 

комплект за дълготраен маникюр от bluesky 

гел лак bluesky е най-продавания гел лак.Bluesky Shinerlac ще е Гел лак на годината 2013 с най-много продажби в света 

комплект за гел лак 

лак за нокти Bluesky е на пазара вече 4 години и за кратко време стана световен лидер в продажбите на Гел лакове.Добре дошли в голямото семейство на Bluesky Nail.Кажи Здравей на красотата 

Какво да избера bluesky или gelish маникюр 

Гел лак за нокти Bluesky се нанася като обикновен лак,но съхне за секунди и издържа 14 дни.Пече се на UV лампа от 36W по 2 минути всеки слой.Блясъка на лака е невероятен 

маникюр 

маникюр 

маникюр 

гел лак за нокти и маникюр 

маникюр    Bluesky гел лак 

гел лак 

комплект за гел лак 

купи гел лак блускай 

декорации за маникюр маникюр с гел лак 

nail uv gel polish 

лампа за shellac,gellac,ноктопластика цена на маникюр с гел лак 

gel lak bluesky Запознайте се с един от най качествените гел лакове на световния пазар.Продуктите са невероятно издържливи и трайни.Гланца на лака не намалява дори след 20 дни.Потърсете гел лаковете на Bluesky в салоните и ще имате най-ослепителния гел-лак маникюр на достъпна цена 

Гел лак  

nail маникюр,комплект за гел лак.тук можете да купите всичко необходимо за гел лак маникюр 

какво е гел лак 

nails Колко време издържа маникюр с гел лак или шилак- минимум 14 дни.Ако е поставен качествено гел лак-а на Bluesky издържа до 21 дни без да се отлюпи или да изгуби блясъка си Как се нанасят различните видове гел лак и др.Нанасянето става на тънки пластове,за предпочитане 2-3 и се пече по 2 минути всеки слой на 36w UV лампа.Технологията на работа с Гел Лак Bluesky можете да научите от сайта ни и нашите инструктори 

Гел лак 

Дълготраен маникюр с Bluesky.Един от най-качествените и издържливи Гел лакове на пазара е Гел лака на Bluesky.Гел лак цени можете да научите в сайта ни bluesky.bg 

Маникюр с гел лак Bluesky на намалени цени можете да опитате във всички салони оторизирани за работа с Гел лак Bluesky 

Как се нанасят различните видове гел лакове? -Препоръки и общи съвети можете да намерите в сайта ни,както и да се възпозвате от съветите на нашите клалифицирани инструктори за работа с продуктите на Гел лак Bluesky Над 180 цветове 

гел лак 

Какво е gelish и как се използва. Гел лака Gelish е един от най използваните гел лакове в света.Качествата му са безспорни и доказани на пазара. Недостатъци са трудното сваляне и високата цена снимки на маникюр с гел и ноктопластика 

гел лак.комплекти за гел лак,UV лампи за печене на гел лак,шилак и ноктопластика цена. наи-евтините комплекти за качествен маникюр ще намероте тук 

google.bg 

гел лак 

гел лак за дълготраен маникюр 

гел лак 

комплект за дълготраен маникюр от bluesky 

гел лак bluesky е най-продавания гел лак.Bluesky Shinerlac ще е Гел лак на годината 2014 с най-много продажби в света 

комплект за гел лак 

лак за нокти Bluesky е на пазара вече 4 години и за кратко време стана световен лидер в продажбите на Гел лакове.Добре дошли в голямото семейство на Bluesky Nail.Кажи Здравей на красотата 

Какво да избера bluesky или gelish маникюр 

Гел лак за нокти Bluesky се нанася като обикновен лак,но съхне за секунди и издържа 14 дни.Пече се на UV лампа от 36W по 2 минути всеки слой.Блясъка на лака е невероятен 

маникюр 

маникюр 

маникюр 

гел лак за нокти и маникюр 

маникюр